ReferentiesBruidsfotografie  Sint Maartensdijk JANKO & ROXANNE

Al een tijdje riep ik, mocht ik ooit gaan trouwen dan wil ik Bob en Linda als fotografen! Ik heb ze regelmatig meegemaakt wanneer ik bij bruidjes was om haar en make-up te verzorgen en dan dacht ik altijd al dit is het gewoon. En ja hoor daar kwam het… de vraag! 28 december ben ik gevraagd, en 15 januari zaten we bij Bob en Linda voor een eerste gesprek.
Tijdens dat gesprek zaten ze al gelijk vol ideeën en wisten ze ons helemaal enthousiast te maken, terwijl het nog zo lang duurde…

Na wat mail en app verkeer was alles tot in de puntjes geregeld.

En ja, toen de grote dag… Linda was al lekker op tijd bij mij en was zo lief en meelevend! Wat voelde dat fijn voor mij, vertrouwd.
Op weg naar de foto locaties, we hadden onze ideeën al doorgesproken maar er komt altijd nog wel iets bij. Voor Bob en Linda is niks te gek, ze zijn zo creatief! De sfeer tijdens de fotoshoot was perfect zelfs na nog een drupje regen…
Linda met haar oog voor detail, even dit zo en je gezicht die kant, hand daar. En Bob hoor je vanachter zijn camera: prachtig, wat mooi, goed licht! Ze zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat je niet eens merkt dat ze allebei foto’s maken. Dat zie je ook wel aan het resultaat, zo leuk om ‘dezelfde’ foto te zien vanaf een andere kant of met een andere lens.

Al heel snel kregen we een berichtje dat de foto’s klaar waren, vol verwachting gingen we weer naar Tholen. Waar alles weer op en top verzorgd was. We begonnen met een mooie media clip, waarbij foto’s voorbij kwamen van de hele dag. Daar kwamen de eerste geluk traantjes al… Daarna kregen we elke foto te zien, het was SUPER!
Na de foto’s te hebben bekeken, kwam het kiezen van het album en zoals alles bij Bob en Linda… er was weer volop keuze!

We zijn enorm blij dat we voor Bob en Linda hebben gekozen. De gezelligheid, het vertrouwde gevoel, enthousiasme, professionaliteit, creativiteit en vooral de humor vonden wij een meerwaarde op onze mooie dag!

Wij raden Bob Photos aan ieder bruidspaar aan!!!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Tilburg CYNTHIA & GABI

Toen mijn ouders vertelde dat we een trouwreportage cadeau zouden krijgen popte gelijk Bob-photo’s op in mijn hoofd. Aangezien ik zelf uit Tholen kom waar hun echt een begrip zijn volgde ik ze al op alle social media fronten die ze hebben. Het ‘kennismakings gesprek’ was erg fijn, gelijk kwamen er hele gave ideeën vanuit Linda en werd er een soort van tijdlijn gemaakt voor de dag zelf.
Een week of twee voor de grote dag hebben we telefonisch alles nog een keer doorgesproken en dat gaf voor mij persoonlijk erg veel rust en nogmaals een bevestiging over een super service!
Toen de dag eenmaal was aangebroken hebben we enorm veel lol gehad, Bob en Linda hebben mij gerust kunnen stellen en erg veel zenuwen vielen weg. Alles ging super. En het resultaat mag er zijn! Wat een super mooie foto’s en fijn om samen met hun terug te blikken op de dag zelf.

Dankjewel Bob & Linda!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom MARCEL & IRMA

Wat een top fotografen! Ontzettend warm ontvangen, erg leuk gehad op de bruiloft. Op de momenten dat je ze nodig had waren ze er, maar je merkte soms ook helemaal niks van hun aanwezigheid op de dag zelf. En naast fotograaf zijn ze ook nog een helpende hand waar nodig! Vandaag ( 1 dag nadat we hadden geappt thuis te zijn van onze huwelijksreis) de foto’s opgehaald. En wat zijn ze prachtig! Ongekend, wat een werk! Werkelijk ieder moment hebben ze gevangen op een foto. Toppers! Lieve Linda en Bob ontzettend bedankt voor jullie inzet!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Hoogerheid ILONA & PATRICIA

Bob en Linda geven je trouwdag een gouden randje door fantastische foto’s te maken! De foto’s laten je de mooiste dag opnieuw beleven.
Kwaliteit staat hoog in het vaandel maar het is zeker net zo belangrijk dat je je goed voelt en wij hebben ons geweldig gevoelt deze dag!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Veere HYLKE & ELENA

Vanaf het eerste gesprek met Bob en Linda was er een goede click, we wisten het gelijk, dit worden onze trouwfotografen!
Tijdens dat gesprek zaten ze al gelijk vol ideeën en de passie voor fotografie straalde er vanaf.

Op de dag zelf voelden we ons erg comfortabel met Bob en Linda. Zo gemoedelijk, gezellig en niks was te gek met hun vele creatieve ideeën! Ze creëren zo’n goede sfeer tijdens de fotoshoot dat alles vanzelf lijkt te gaan en dat we niet het gevoel hadden dat er heel de tijd een camera op ons gericht stond of dat we heel de tijd moesten poseren.

Tijdens de ceremonie hebben we haast niet eens gemerkt dat Bob en Linda er waren, maar toch waren ze overal en nergens. Dat is wel te zien aan de prachtige foto’s die er zijn gemaakt. Wat een teamwork! Ze voelen elkaar zo goed aan en met wat handgebaren op afstand weten ze met elkaar te communiceren om zo de perfecte shots te kunnen maken!

Toen we terugkwamen van onze huwelijksreis lagen de foto’s al op ons te wachten. We werden weer hartelijk ontvangen bij hun thuis en vol spanning keken we naar de prachtige foto’s van die bijzondere dag! We hebben de foto’s al vaak bekeken en ze worden steeds mooier! Beter nog dan dat we ooit hadden durven dromen!
Wij zijn allebei erg kieskeurig, maar we hadden geen betere fotografen kunnen bedenken dan Bob en Linda! Wat een toppers!

Wij raden Bob Photos aan ieder bruidspaar aan!

Elena & Hylke  [lees meer]bruidsfotografie referentie Brasschaat JOHNNY & AMY

Na een tijdje zoeken naar de voor ons perfecte fotograaf, kwamen we via de the Perfect wedding bij Bob-Photos. Via de site om informatie gevraagd en na een tijdje kregen wij een mail terug om een keer een afspraak te maken. Wat een gezellige mensen zijn Bob en Linda, er was meteen een klik en het voelde goed om Bob en Linda als onze fotografen te hebben tijdens onze dag. Wat ook zo leuk is dat er niet alleen een fotograaf bij de bruid is, maar ook 1 bij de bruidegom, zo krijg je een compleet plaatje van de dag.
Wat ook erg fijn was, is dat wij eerst een loveshoot hebben gedaan, zo raak je toch wat meer aan elkaar gewend en heb je er nog een gezellige dag bij ook!

Na nog heel veel contact met elkaar over de tijdlijn en het verdere hoe en wat tijdens onze trouwdag was het dan eindelijk zover. We zijn naar prachtige locaties voor de foto’s geweest en er zijn prachtige foto’s gemaakt! Wij wisten dat Bob en Linda er waren, maar ze waren zo goed als onzichtbaar en wisten toch de mooiste plaatjes te schieten.

Na onze huwelijksreis, gelijk een afspraak voor de foto’s, we hadden nog niks gezien dus echt een verassing!! En WOW wat zijn ze mooi geworden!! Nu rest ons nog de moeilijke opgave hier foto’s voor ons fotoboek uit te kiezen, maar ook hier is hulp bij!

Bob en Linda, bedankt voor het mede mogelijk maken van onze geweldige trouwdag, wij zullen nog met veel plezier terugkijken in ons fotoboek!!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Goes OMAR & KLAZINA

Wij raden Bob en Linda iedereen aan om foto’s te laten maken op hun trouwdag. Ze zijn zeer enthousiast en stellen je erg op je gemak. Je merkt bijna niet dat ze aanwezig zijn. Het contact verliep ook erg soepel en het is erg leuk dat je zelf de foto’s mag kiezen voor in het fotoboek. Wij moeten nog even wachten op het eindresultaat maar dit zal vast en zeker heel erg mooi zijn!!
Nogmaals erg bedankt Bob en Linda!!
Groetjes, Omar en Klazina  [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom RALF & ASTRID

Wij hebben zowel onze loveshoot als onze bruiloft door Bob en Linda laten fotograferen. Wij zijn zo enorm tevreden met het resultaat! Bob en Linda zijn creatief, professioneel, denken mee, en zijn bovendien super lieve mensen. Wij genieten nog helemaal na van onze bruiloft wanneer wij de foto’s bekijken, echt een prachtig resultaat!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom JEAN-PIERRE & WENDY

Bob & Linda hebben zowel de Loveshoot als onze bruiloft geschoten. Al vanaf het eerste contact voelde het goed en het eindresultaat is boven verwachting! Met vreugde en trots kijken we naar de foto’s en de momenten die we met ze hebben mogen delen.

De professionaliteit van Bob en de creativiteit van Linda vullen elkaar goed aan en aan enthousiasme ook geen gebrek. Dat zie je dan ook terug in de foto’s.  [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom JOHN & ASTRID

Bob en Linda zijn een erg leuk en professioneel koppel. Doordat ze met z’n tweeën tegelijk fotograferen hebben ze een erg mooie en complete reportage weten te maken van onze trouwdag! Mede door hen is het een onvergetelijke dag geworden. Door de humor weten ze de spanning te breken en daardoor alles wat luchtiger te maken. Bijzonder origineel, bedankt voor jullie inzet.  [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom NILLIS & MIRMA

Zowel de loveshoot als de trouwreportage hebben we als heel erg leuk, gezellig en ontspannen ervaren. Bob & Linda lieten ons echt op ons gemak voelen. Het was echt een te gekke ervaring om dat te doen met hun!! Met een super mooi, geweldig, emotioneel eindresultaat.  [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom MARTIJN & ESTHER

Lieve mensen die goed begrijpen waar ze mee bezig zijn.  [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom EDWIN & SASKIA

Bob en Linda zijn erg leuk, spontaan en inspirerend. Na onze loveshoot verheugden wij ons nog meer op onze trouwreportage. Hoe origineel zouden deze gaan worden? Wij vinden Bob en Linda ‘veelzeggende’ fotografen, welke iedere keer met niet standaard dingen komen, iedere keer wordt iets origineels bedacht, waarbij soms iets ludieks.
Wij zijn fan van jullie!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom JOOST & DIENEKE

Bob en Linda, heel hartelijk bedankt voor de geweldige bruidsrapportage die jullie hebben gemaakt van onze trouwdag 1 oktober! De foto’s zijn werkelijk schitterend geworden. We hebben Bob en Linda leren kennen als 2 enthousiaste fotografen die er alles aan doen om een super resultaat te behalen en een ontspannen sfeer te houden. De loveshoot die we voorafgaand gedaan hebben in het stad Doel was ondanks het enorm warme weer erg geslaagd en gezellig. Enkele steekwoorden die Bob en Linda samenvatten: Enthousiast, origineel, resultaatgericht, professioneel, technisch, teamwork, creatief, ontspannen. We willen BOB-Photos daarom bij iedereen zeker aanbevelen! Joost & Dieneke.  [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom ROB EN INEKE

Wij wilden iets bijzonders, unieks en dus anders dan anders. Via Facebook zag ik bij toeval een bruidsreportage van jullie. Er werd gekozen voor aparte locaties (denk; treinstation, verlaten oude slooppanden, markthal) waardoor er meteen een hele andere sfeer ontstaat dan bij de ‘standaard’ reportages. Bij de eerste afspraak met Linda klikte het meteen goed. Wat een leuke sprankelende persoonlijkheid! Voor onze 2 grote dagen hebben we alles tot in detail doorgenomen met Bob & Linda.Op deze dagen hebben we ontzettend veel lol gehad samen. Nog belangrijker is natuurlijk het eind resultaat, een super gave reportage. We hebben ook uit de meest onverwachtse hoeken grote complimenten gekregen over de prachtige reportage. Jullie zijn fantastisch leuke mensen en super in je vak!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Renesse LEO EN ILONA

Bob en Linda zijn twee topfotografen die op een geweldige manier onze grote dag hebben vastgelegd. Door verschillende fotostijlen te combineren hebben zij perfect de sfeer van onze bruiloft weten vast te leggen. Wat hebben we genoten bij het maken van de bruidsreportage op onze favorieten plekken in het bos en op het strand. Bob en Linda jullie zijn kanjers. Voor bruidsparen die nog twijfelen, niet doen! Bob en Linda weten op een hele ontspannen en professionele manier een hele bijzondere dag vast te leggen. Bob en Linda nogmaals super bedankt! [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom JOHN EN HANNEKE

Wij zijn heel blij met het werk van Bob en Linda. Het was een fijne samenwerking. De loveshoot was origineel en creatief, een mooi resultaat en perfect te gebruiken voor de uitnodiging. Op de trouwdag zelf twee fotografen vanaf het eerste moment erbij en ook weer een tot in de puntjes verzorgde shoot, alle mooie en bijzondere momenten prachtig vastgelegd. Bob en Linda jullie hebben een professioneel en kwalitatief hoogwaardig eindproduct geleverd. Wij kijken vaak en met veel plezier terug naar de mooie foto’s en het album. [lees meer]bruidsfotografie referentie Hulst WIM EN NATASCHA

Via via kwamen wij terecht bij Bob & Linda. Omdat we onszelf niet zo fotogeniek vinden, wilden we graag 2 fotografen op onze trouwdag, dan hadden we de meeste kans op iets moois ;-). Met Bob & Linda is dat zeker gelukt! Ze zijn super aardig en spontaan, ze maken de hele dag een heleboel foto’s en toch heb je niet het idee dat je constant loopt te poseren. Ook besteden ze vooraf al veel tijd en aandacht aan de fotoshoot. We hebben onze wensen ruimschoots kunnen bespreken en ook hebben we van te voren samen de fotolocaties bezocht om ideeën op te doen. Al met al een superervaring! [lees meer]bruidsfotografie referentie Halsteren OKKO EN NIENKE

Vanaf het eerste contact was alles perfect geregeld. Linda en Bob wisten precies wat wij wilden en hebben ons geholpen bij het vinden van de locaties. Alle twee zeer enthousiast en dat is op de foto’s direct te zien, prachtige foto’s! Wil je een speciaal aandenken van je bruiloft, dan raden wij Linda en Bob iedereen aan. [lees meer]bruidsfotografie referentie Poortvliet SUSAN EN NICK

Wij hebben een perfecte dag gehad met Bob en Linda. Het is leuk dat ze met z’n tweeën zijn. Bob begint bij de bruidegom en Linda bij de bruid, je krijgt zulke unieke foto’s. Het leuke is dat ze van meerdere kanten foto’s kunnen maken. Ze zijn erg creatief en flexibel, ze komen met voorstellen en je kan zelf ook dingen inbrengen. Het zijn twee prettige personen om mee te werken ze zijn gezellig en ontspannen. Wij zijn super blij met onze foto’s. [lees meer]bruidsfotografie referentie Renesse PHILIPPE EN NIENKE

Kan niet anders dan alleen maar positief te zijn. Wat zijn die twee op elkaar ingespeeld. Je hoeft ze maar een vinger te geven en ze snappen je helemaal. Wij hadden geen ander willen hebben om de mooiste dag van ons leven compleet vast te leggen voor altijd! [lees meer]bruidsfotografie referentie Tholen EDWIN EN DEBBY

Wij hadden de foto’s op jullie website bekeken en waren gelijk verkocht. Na een aantal ontmoetingen konden we niet wachten tot het zover was. Bob en Linda zijn twee fantastische mensen waar je je gelijk bij thuis voelt. De dag zelf kon niet beter verlopen, nu we de foto’s gezien hebben beleven we het weer van voor af aan. Bob, Linda zijn perfectionisten in hun vak en dat weerzie je gelijk aan de foto’s. De foto’s zijn voor ons werelds, zoveel emotie, passie en liefde van ons drieën. Bob en Linda super bedankt.  [lees meer]bruidsfotografie referentie Steenbergen MARCEL EN MIRJAM

We zijn zo blij dat we voor Bob en Linda hebben gekozen. Een super stel dat elkaar perfect aanvult. Ze zorgden voor een ontspannen sfeer, met als resultaat een geweldige reportage. Wij zijn meer dan tevreden!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Tholen GEERT-JAN EN MARIEKE

Onze dag is op een hele unieke manier vastgelegd, doordat er met 2 fotografen wordt gewerkt krijg je hetzelfde moment van 2 kanten te zien. De werkwijze met een Loveshoot vooraf was zeer fijn, zo konden we goed aan elkaar wennen! Naar Onze eigen ideeën werd heel Goed geluisterd en alle afspraken zijn altijd nagekomen. Nadat we op huwelijksreis waren geweest hadden we bij thuiskomst de foto’s! We zijn super blij met de foto’s, het is fijn om de dag zo terug te kunnen kijken.   [lees meer]bruidsfotografie referentie Tholen REMY EN JEAMIE

Bob en Linda is echt iedereen aan te raden! Het zijn geweldig lieve mensen waarbij je jezelf al snel op je gemakt voelt. Daardoor worden de meest mooie en sfeervolle plaatjes geschoten. Bij ons zijn ze van s ‘morgens vroeg tot s’ avonds laat geweest. We hebben nu een mooie reportage van een hele bijzondere dag.  [lees meer]bruidsfotografie referentie Breda CHANTAL EN MARCEL

Met Bob en Linda is het gezellig, ontspannen en één ding is zeker… je bruidsfoto’s worden geweldig. Omdat ze met z’n tweeën fotograferen is het mogelijk om een moment op verschillende manieren vast te leggen. Niks is te gek, de creativiteit stroomt volop. Wij zijn dik tevreden, ook met de mediaclip die meer dan geweldig is geworden. Zoek je een goede fotograaf? Ik zou niet verder meer zoeken!!   [lees meer]bruidsfotografie referentie Tholen HANS EN BARBARA

Wat een prachtige foto’s en wat was het een fantastische dag. Wat was het toch gezellig en relaxed tijdens de fotoshoot. De foto’s vinden we zo gaaf dat we niet uitgekeken raken, we bekijken ze de hele dag door echt super super super! De film natuurlijk ook helemaal geweldig. Kortom; super, geweldig, fantastisch, prachtig!!!! DANK JE WEL. [lees meer]bruidsfotografie referentie Vlissingen DENNIS EN BRIGITTE

Wat een top duo! Een gezellig stel waar je je al snel bij op je gemak voelt. De loveshoot vond ik echt heel bijzonder en een echt pluspunt van jullie bedrijf zo leer je elkaar goed kennen en konden de kindjes alvast beetje wennen. De foto’s zijn heel bijzonder geworden en we hebben ze gebruikt voor onze trouwkaart. We zijn in augustus getrouwd we kijken nog regelmatig naar de fantastische foto’s. Ze zijn origineel en uniek en laten zien hoe wij zijn. We zijn er super trots op. Nogmaals super bedankt lieve Bob en Linda voor de fijne tijd.   [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom DIMITRI EN CHANTAL

2 super lieve mensen en top fotograven!! Denken goed met je mee, stellen je op je gemak en zijn zelfs in voor een niet-standaard foto! Wij kijken met veel plezier en bewondering terug naar de foto’s. Mede door hun is onze dag onvergetelijk geworden!!  [lees meer]bruidsfotografie referentie Zundert ROBERT EN KIM

Wij waren heel blij dat Bob en Linda bij ons foto’s hebben gemaakt. De foto’s zijn origineel en Linda verzint iedere keer weer iets nieuws. De foto zijn erg mooi geworden.   [lees meer]bruidsfotografie referentie 07 PIETER EN ANITA

Bob en Linda zijn niet alleen 2 geweldige fotograven het zijn ook 2 super lieve mensen die echt alles doen om de perfecte foto’s te maken, niks is ze te gek. We hebben echt een geweldige trouwdag gehad mede door hun aanwezigheid! Echt een aanrader voor ieder aanstaand bruidspaar.   [lees meer]bruidsfotografie referentie Renesse LEENDERT EN ALEXANDRA

Wat hebben jullie ons door deze reportage een prachtig aandenken gegeven aan deze bijzondere dag! Het geeft helemaal de sfeer van de dag weer, relaxed, gezellig, emotioneel, grappig. Fantastisch! Het is nu nog veel specialer geworden omdat mijn dierbare vader, die er zo prominent op staat, de bruidswals spelend, recent is overleden. Misschien niet het standaard romantische verhaal wat je zou verwachten maar deze dag is door de aanwezigheid van mijn vader de mooiste van mijn leven geworden. Dank dat jullie daar onvergetelijke foto’s van hebben gemaakt.    [lees meer]bruidsfotografie referentie Sint Annaland MARCEL EN LEONIE

Wauw… Nog steeds als we onze foto’s terugkijken herbeleven we onze dag! Wat een sympathiek, lief, spontaan stel is dit en wat zijn ze fantastisch om met jullie te werken! Wij hebben echt genoten van de gezelligheid en openheid tijdens de shoot! Trots zijn we op onze foto’s!   [lees meer]bruidsfotografie referentie Bergen op Zoom JAN EN INGRID

Jullie zijn samen een topteam! Hij zorg voor een perfecte technische kant en zij heeft oog voor de details. Dit alles met veel humor, gezelligheid en zorgzaamheid! Mooie foto’s, leuke details en op z’n tijd een arm om je heen of een geweldige grap! Samen vullen ze elkaar geweldig aan, waardoor er warme, sprekende foto’s ontstaan!!   [lees meer] 
Bob-photos bruidsreportage is allesbehalve een doorsnee huwelijksfotograaf in Zeeland, Brabant en omstreken. Elk huwelijk is bijzonder en uniek en wordt ook zo behandeld, met passie, zorg en creativiteit. Jullie trouwdag wordt zorgvuldig vastgelegd door twee fotografen die tot in de kleinste details uniek is qua fotografie. Dit zijn trouwreportages op z’n best, precies wat jullie mooiste dag verdient!