No Comments
Bruidsfotografie First Look

First look

Wat is een First look…

De First look is een van de mooiere momenten van de trouwdag. Wij houden er van om dit op een speciale wijze te fotograferen. Het eerste moment dat de bruid en bruidegom elkaar zien in hun trouwkleding. Dit is een super prachtig emotioneel moment. Het bruidspaar die elkaar voor het eerst zien op hun speciale dag. Ze hebben samen heel lang er op gewacht en naar uitgekeken om elkaar te gaan bewonderen. Dat de spanning altijd oploopt als het eenmaal zo ver is dat is altijd mooi om te zien en mee te maken.

Er zijn verschillende manieren om zo’n eerste ontmoeting te doen. Samen met het bruidspaar bespreken we van te voren wat bij hun past en waar ze zich goed bij voelen. Wij vinden altijd blijf bij jezelf, dan krijg je de mooiste foto’s. Soms komt het ook voor dat we het ter plaatse bekijken wat er mogelijk is, vanwege het weer of omdat er b.v een nog beter en geschiktere locatie is. Een aantal verschillende manieren van een eerste ontmoeting zijn, het omdraai moment. De bruidegom staat met zijn rug naar bruid terwijl ze langzaam komt aanlopen. Het staan aan beide zijden van een deur of het welbekende dat de bruid de trap af komt lopen. En ja, door de spanning komen er natuurlijk ook verschillende emotie los, van tranen tot verbazing en blijdschap op beide gezichten. We kunnen nooit weten hoe er gereageerd gaat worden op dit moment en dat is nu ook het mooie van de First look. Soms staan er ook familie van het bruidspaar toe te kijken, ook kunnen zij hun emotie soms niet de baas. Als het moment is geweest laten wij het bruidspaar altijd elkaar even privé bewonderen. Het is fijn dat ze even een momentje voor hun zelf hebben.

Kijk je ook zo uit naar jou First look moment op jullie trouwdag? Dan zitten er vast nog leuke inspirerende foto’s tussen in deze blog.

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

first look

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, klik dan hier…

Klik hier voor nog meer leuke blog posts over: Bruidsfotografie in Zwart Wit | Bruidskinderen op je bruiloft | Bruidsvisagie & Bruidkapsels | De voorbereidingen… | Beste tips voor het plannen van jullie bruiloft

Pinterest: First-Look Inspiration wedding