1 Comment
Love Stories 2018

Love Stories 2018

Mediaclip

LIEVE BRUIDSPAREN

2018 wat was je een mooi trouwjaar, met heel veel lieve bruidsparen.

We zijn op veel verschillende geweldige trouwlocaties geweest van een strandpaviljoen tot in een kerktuin en van een van de oudste stadhuizen van Zeeland tot een echt kasteel midden in Brabant. Met mooie intieme soms emotionele ceremonies. Veel lieve ringdragertjes die stiekem toch wel altijd de show stalen. Prachtige verschillende fotolocaties die we samen met de bruidsparen zorgvuldig uitgezocht hadden, om zo hun dag nog mooier en persoonlijker weer te geven.

OVERSEAS LOVESHOOT

Onze eerste overseas loveshoot op IJsland is ook een feit. Wat hebben we genoten van dit geweldig veelzijdig eiland. Prachtige natuur, ontzettend koud en een heel lief bruidspaar die het aan durfde om met ons dit avontuur aan te gaan. Ook hebben we hier voor het eerst onze nieuwe aanwinst de “Drone” ingezet waar we prachtige foto’s mee hebben gemaakt.

BIJZONDERE BRUIDSFOTO’S

We hebben met z’n tweetjes weer een prachtige selectie gekozen uit al deze sfeervolle soms emotionele maar vooral mooie bruidsfoto’s. Een trouwjaar in 4 minuten weergeven in een mediaclip is niet makkelijk maar wij denken dat het goed gelukt is!!

We kijken uit naar het nieuwe trouwjaar van 2019…

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, klik dan hier…

1 Comment

  • Hans 29 Dec

    WoW echt super vet!!!!!

Comments are closed.