No Comments

Love Stories 2023

Terugblik op 2023 – Een jaar vol liefde en onvergetelijke momenten!

Wat een prachtig jaar was 2023! Opnieuw werden we overspoeld door schitterende bruiloften, gevuld met intieme en soms emotionele trouwceremonies. Elke keer brachten nieuwe mooie en bijzondere gebeurtenissen met zich mee, compleet met een scala aan adembenemende trouwjurken en stoere, kleurrijke kostuums die de persoonlijkheid van elk bruidspaar perfect weerspiegelden. Er waren heerlijke bruidstaarten in alle maten. De feesten waren een explosie van muziek. Diners waren tot in de puntjes verzorgd, waarbij culinaire hoogstandjes de sfeer van liefde en vreugde versterkten, en dit met de liefste en mooiste bruidsparen die je je maar kunt voorstellen!. Dit jaar hebben we bruidsparen mogen vastleggen die niet alleen buitengewoon verliefd waren, maar ook oog hadden voor prachtige details, schitterende locaties en hartverwarmende momenten.

Waardevolle gesprekken in onze studio

Elk bruidspaar was uniek, en de gesprekken in onze studio waren niet alleen waardevol, maar ook leerzaam. Het gezamenlijk bedenken en bespreken van hun mooiste dag, het zoeken naar de perfecte fotolocatie en het creëren van een love story die net zo uniek was als zijzelf, stond centraal in ons werk. Daarnaast waren er weer fantastische bruidsbeurzen waar we inspirerende bruidsparen ontmoetten die je in het komende jaar zeker terug zult zien.

Prachtige ceremonies

We hebben het geluk gehad om op talloze prachtige trouwlocaties te mogen vertoeven, variërend van het statige Markiezenhof tot idyllische tuinen, het prachtige landgoed Mattembrugh of via een boot aankomen op je eigen ceremonie op ook zo een top locatie de Tuinen van Rotterdam en natuurlijk zowel oude als moderne stadhuizen Elke locatie was uniek en voegde een speciale dimensie toe aan de vieringen.De ceremonies waren niet alleen mooi, maar ook intiem en soms emotioneel. Er was een overvloed aan liefde en momenten die recht uit het hart kwamen. En laten we de lieve ringdragertjes niet vergeten, en natuurlijk de leuke hond Nikki – kleine helden die stiekem altijd de show stalen.

Zorgvuldig uitgekozen fotolocaties

Samen met de bruidsparen hebben we zorgvuldig gezocht naar verschillende fotolocaties, elk met een betekenis die paste bij hun liefdesverhaal. Voor ons is niks te gek! Of het nu ging om de dierentuin in Rotterdam, het prachtige bos met zijn charmes of de toffe veelzijdigheid in een fabriekspand, deze locaties droegen bij aan het vastleggen van hun dag op een manier die zowel mooi als persoonlijk was.Met elke locatie en ceremonie hebben we een uniek hoofdstuk toegevoegd aan het verhaal van de bruidsparen, en we zijn dankbaar dat we getuige mochten zijn van deze bijzondere momenten op zulke betoverende plekken.

Laat je nu meevoeren met deze mediaclip naar de wereld van romantiek, stijl en emotie…