No Comments

Pinterest Moodboard

Geweldige fotografie gaat over heel veel dingen, het belangrijkste is communicatie met het bruidspaar. Communicatie die onthult wat jullie leuk vinden en wat je terug wilt zien in de foto’s op jullie bruiloft. Veel van onze bruidsparen vinden het fijn om een Moodboard te maken. Het is super leuk om op deze manier alvast met de bruiloft bezig te zijn. En voor ons fijn om een idee te krijgen wat jullie leuk vinden.

Wat is een Moodboard

Dus wat is een Moodboard? Het is een verzameling foto’s eventueel met uitleg, die bedoeld zijn om te helpen bepalen wat jullie het leuks vinden van onze foto’s zodat wij dit kunnen bieden. Het is geen opnamelijst maar het is meer een verzameling van jullie favoriete fotografie elementen. En een super leuke manier om zo alvast met de fotografie voor jullie huwelijk bezig te zijn. Jullie kunt in drie eenvoudige stappen een Moodboard op Pinterest maken.

Pinterest Moodboard

In drie stappen je eigen Pinterest Moodboard maken

Ten eerste:

Log in op je Pinterest-account en maak een nieuw bord aan met bijvoorbeeld “Trouw Moodboard” (of Loveshoot Moodboard, enz.). Als jullie geen Pinterest-account hebben kan je snel en gemakkelijk aanmelden voor een account. Volg gewoon de instructies voor het maken van een Pinterest-account.

Pinterest Moodboard

Ten tweede:

Neem de tijd om door de verschillende blog posts van onze website te bladeren. Je zult zien dat wanneer je de muisaanwijzer over een foto beweegt, er in de linkerbovenhoek een rode knop met de P verschijnt. Als je een foto vindt die je aanspreekt gebruik dan de knop Pinterest icoon om deze vast te zetten op je nieuwe Pinterest Moodboard.

Pinterest Moodboard

Of ga naar onze website onder aan de home page staat bij “SOCIALE MEDIA” het icoontje van pinterest of klik direct op deze icoon Pinterest icoon als je daar op klikt kom je op de bob-photos Pinterest site uit. Hier hebben wij zelf al borden gemaakt op categorie om het makkelijker voor jullie te maken. Het is zo heel overzichtelijk. Je hoeft alleen maar een bord uit te kiezen die jullie interessant vinden bijvoorbeeld trouwjurken en je krijgt het hele overzicht aan trouwjurken die wij hebben gefotografeerd. Je kunt ook foto’s van andere sites vastzetten, maar het is voor ons het gemakkelijkst om te bepalen wat jullie leuk vinden aan onze stijl als het merendeel van de foto’s van ons is. Regelmatig worden er nieuwe borden en foto’s toegevoegd.

Pinterest Moodboard

Ten derde:

Neem de tijd en vraag jezelf af waarom je elke foto die je opslaat en vastzet leuk vindt. Is het een bepaald soort belichting of kleuren? Misschien zijn het de outfits, het poseren of de locatie! Wat het ook is, schrijf er een korte beschrijving van zodat wij beter begrijpen wat je zo aantrekkelijk aan deze foto vind.

Veel plezier met pinnen

Zodra jullie deze drie stappen hebben voltooid, deelt dan het bord met ons door naar de rechterbovenhoek van uw Moodboard te navigeren en ‘uitnodigen’ te selecteren. Jullie kunnen ons dan de directe URL-link per e-mail sturen of ons uitnodigen op het bord op Pinterest. Dit blijft altijd privé tussen ons en jullie als bruidspaar. Tijdens het laatste voorbereidingsgesprek bekijken we het Moodboard en notities samen. Veel plezier met pinnen!

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, klik dan hier…

Laat een bericht achter