No Comments

Bijzondere momenten

Jullie trouwdag is een speciale gelegenheid waarbij jullie als bruidspaar samen met familie en vrienden de liefde vieren. Naast de aankleding in de ochtend, de ceremonie het diner en het avondfeest is het voor ons als fotograaf heel belangrijk om naast alle belangrijke foto’s van de dag ook bijzondere momenten te fotograferen. In deze blog willen we het hebben over de vrienden, vriendinnen en familieleden die speciaal zijn van het bruidspaar. En welke speciale en hilarische foto momenten die kunnen ontstaan.

De voorbereidingen onvergetelijk maken

Een bijzonder moment kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer de bruid met haar vriendinnen en zussen zich klaarmaken voor de grote dag. Het kan een intiem grappig moment zijn, waarbij de bruid samen met haar vriendinnen zich volledig laten gaan en onvergetelijke herinneringen maken. Maar ook bij het aankleedt moment bij de bruidegom kunnen er soms mooie maar ook hilarische momenten ontstaan.

Bijzondere momenten
Bijzondere momenten

Kippenvel moment

Nadat de bruid helemaal klaar is met haar voorbereidingen en klaar is om haar bruidegom te ontmoeten is daarvoor nog zo een speciale aangelegenheid namelijk de ontmoeting tussen haar en haar vader. Dit is zo een mooi kippenvel moment. De trotse vader die zijn dochter voor het eerst ziet in haar mooie jurk. En dat haar moeder van dit moment mee staat te genieten.

Bijzondere momenten

Trouwringen laten brengen door je oma…zo waardevol

Opa’s en oma’s kunnen we ook niet weglaten in deze blog. Deze foto’s zijn ontzettend waardevol. Ongedwongen fotograferen is hierbij ontzettend puur. Soms krijgen de grootouders zelfs een taakje op de bruiloft, zoals de trouwringen brengen of bloemblaadjes strooien. Het zijn meestal de niet geposeerde foto’s die ervan tussen springen en super waardevol zijn.

Bijzondere momenten
Bijzondere momenten

Vrienden en vriendinnen en hun grappige poses

Zo een tof moment kan ook ontstaan tijdens de fotoshoot. Dit kan bijvoorbeeld een moment zijn waarbij de bruidegom met zijn vrienden zich in een grappige pose laten fotograferen. Een andere leuke optie is het maken van een foto waarbij de bruid en bruidegom omringd worden door hun vrienden en vriendinnen, met gekke speelse gezichten. Als het weer en de locatie het toelaten zijn drone foto’s hierbij ook supergaaf.

Bijzondere momenten
Bijzondere momenten
Bijzondere momenten

Het avondfeest

Ook tijdens het avondfeest ontstaan er spontane acties. Iedereen gaat lekker los op de muziek. Leuke moves en lekker gek doen. De photobooth kan hier ook zo een hilarisch moment van zijn. Wij houden altijd rekening met onverwachte momenten en weten deze op de juiste manier vast te leggen.

Bijzondere momenten

Eindconclusie…

Tot slot is het belangrijk om als fotograaf altijd de energie en persoonlijkheid van het bruidspaar hun familie, vrienden en vriendinnen in gedachten te houden. Het is belangrijk om deze unieke momenten vast te leggen en te zorgen voor mooie herinneringen die het bruidspaar voor altijd zal koesteren.

Laat een bericht achter