No Comments
Trouwalbum

Trouwalbum in een bijpassende bewaardoos

Mooie herinneringen in een trouwalbum

fotoboek

Een herinnering van jullie mooie dag in een schitterend trouwalbum, zodat jullie elke keer bij het inkijken van dit album de trouwdag opnieuw kunnen beleven. We hebben weer een mooi voorbeeld album en bewaardoos laten maken voor bij ons in de studio.

Persoonlijk fotoalbum

Standaard zitten er bij de pakketten die we leveren een fotoalbum. Bij een bruidsreportage hoort vinden wij een trouwalbum waar alle mooie trouwfoto’s in getoond worden op een unieke manier. Natuurlijk worden ook alle foto’s geleverd op een USB stick. Maar een album pak je er af en toe bij om er lekker door heen te bladeren. We maken dan ook samen met jullie het album. Dit vinden wij belangrijk omdat het zo echt jullie persoonlijk fotoalbum word.

Meerdere opties

De moderne fotoalbums worden gemaakt met een rustige opmaak. Ze bevatten dikke doorlopende bladeren zodat er geen storende naad is te zien. De pagina’s voelen stevig aan en zijn niet zo gevoelig voor een vlekje. Er zijn meerde opties te kiezen qua uitstraling, kleur en de grote van het fotoboek. De albums zijn leverbaar in verschillende stoffen of leer soorten. Het fotoalbum zoals op de foto’s is gemaakt van een fijn hout soort. Zoals goed te zien is aan de nerven in het album en de bewaardoos. Er bestaat ook een mogelijkheid om de zijkanten van de bladzijdes in een bepaalde kleur te laten maken, zoals je op de foto’s ziet is het bij dit album geel. Het fotopapier kan bestaan uit Lustr, Metallic of HD print in glossy of mat. Met deze heldere kleuren word het boek nog levendiger.

Het fotoboek in een bewaardoos

De luxe omslagen zijn in talloze opties te maken qua kleur en eventueel jullie namen in een dikkere lettertype wat als het ware boven op het album ligt met een mooi glans laagje erover heen. Ook de bewaardoos waar het fotoboek in ligt kan helemaal in style van het trouwalbum worden gemaakt. En wil je graag een kleinere versie voor jullie ouders of beste vrienden dan is dit ook mogelijk. We kunnen hierin ook verschillende maten leveren.

Als jullie bij ons in de studio zijn laten we graag de verschillende album opties zien. Zo kunnen jullie het trouwalbum kiezen wat goed bij jullie huwelijksdag past!

Trouwalbum

Fotoalbum

fotoboek

ribbon kleuren

Fotoalbum

kleurenwaaier

album

Trouwalbum

album

Trouwalbum

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, klik dan hier…