No Comments

Voorbeeld Trouwalbum

Meerdere opties in trouwalbums

Als jullie interesse hebben in een trouwalbum, zijn er meerdere opties bij ons mogelijk. Jullie kunnen kiezen uit romantisch moderne vintage albums met fine art papier met heldere kleuren. Deze pagina’s voelen stevig aan en zijn niet zo gevoelig voor een vlekje. De albums zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, met een foto op de voorkant helemaal strak of met tekst (denk b.v. aan jullie namen met e.v.t de trouwdatum). Ook het materiaal van de omslag kun je kiezen uit verschillende soorten leer of stoffen en zelfs een combinatie hiervan zoals je kunt zien op de foto’s. De fotoboeken kunnen worden geleverd in een mooie doos koffer of leren enveloppe map.

Met speciale dank aan het Bruidspaar Robert en Kim voor het gebruiken van hun trouwalbum. Afgelopen mei trouwde ze in het nieuwe stadhuis van Zundert.

Trouwalbum R&K 02

Trouwalbum R&K 03

Trouwalbum R&K 04

Trouwalbum R&K 05

Trouwalbum R&K 06

Trouwalbum R&K 07

Klik hier voor nog meer leuke blog posts over: Voorbeeld trouwalbum en bewaardoos | Voorbeeld trouwalbum | Trouwalbum Hans en Barbara |

Bob-photos bruidsreportage is allesbehalve een doorsnee huwelijksfotograaf in Zeeland, Brabant en omstreken. Elk huwelijk is bijzonder en uniek en wordt ook zo behandeld, met passie, zorg en creativiteit. Jullie trouwdag wordt zorgvuldig vastgelegd door twee fotografen die tot in de kleinste details uniek is qua fotografie. Dit zijn trouwreportages op z’n best, precies wat jullie mooiste dag verdient!