No Comments
love stories 2017

Love Stories 2017

LIEVE BRUIDSPAREN

Wow… wat een mooi trouwjaar hebben we gehad in 2017. We hebben veel lieve soms zenuwachtige bruidsparen gehad. Prachtige feesten met verschillende en bekende DJ’s. Emotionele en intieme ceremonies. Met gelukkig veel persoonlijke geloftes. Dit is altijd een kippenvel momentje. Veel verschillende geweldige trouwjurken van lang tot kort en van wit tot gekleurd. Dagen vol met gebeurtenissen van een auto die niet meer wilde starten, een bruid die arriveert in de stadsbus, politie begeleiding over de snelweg en zelfs waren er sleutels zoek van een fort in Zeeland. Dit alles maakt het zo heerlijk om van deze lieve bruidsparen foto’s te maken.

LOVE STORY

Elk bruidspaar is uniek en zo doen we altijd erg ons best om samen prachtige bruidsreportages te maken. De love story die hun dag mooi weer geeft.

BIJZONDERE BRUIDSFOTO’S

We hebben met z’n tweetjes weer een prachtige selectie gekozen uit al deze sfeervolle soms emotionele maar vooral mooie bruidsfoto’s. Een trouwjaar in 4 minuten weergeven in een mediaclip is niet makkelijk maar wij denken dat het goed gelukt is!!

We kijken uit naar het nieuwe trouwjaar van 2018…

Mediaclip

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, klik dan hier…