No Comments
Bruidskinderen

Bruidskinderen op je bruiloft

Er zijn natuurlijk genoeg goede redenen te verzinnen waarom het hebben van heel veel kinderen op je bruiloft best een uitdaging is. Bijvoorbeeld ik wil mijn gasten graag een dag geven waar ze lekker kunnen genieten en de kleine gasten ook.

Geef kinderen een taakje

Belangrijk is om bruidskinderen te betrekken op de bruiloft. Geef ze een taakje zodat ze zich ook belangrijk voelen de gehele dag door. Betrek ze bij de voorbereidingen in de ochtend. En laat ze de bijvoorbeeld de ringen brengen tijdens de ceremonie of na de ceremonie bellenblazen of met rijst strooien.

Spontane foto momenten met kinderen

Het moment van de fotoshoot met het Bruidspaar is een mooi en rustig moment waarop jullie even samen kunnen zijn. Willen jullie graag de kinderen ook op de foto tijdens de Fotoshoot, zorg dan dat ze bij het eerste kwartiertje of het laatste kwartiertje aanwezig zijn, bedenk wel dat kinderen vooral kleine kinderen niet erg houden van poseren en liever lekker rondlopen en spelen. Het ideale plaatje met de bruidskinderen is ook een beetje ouderwets. Speel even met de kinderen en geniet van de aanwezigheid van je kleine neefje of nichtje. Op deze manier zijn jullie even alleen met de bruidskinderen en kunnen jullie even losgaan en plezier maken, dit zorgt voor ongedwongen foto’s. De spontane momenten met kinderen de hele dag door is veel leuker, deze momenten gaan vervolgens zeker een mooie herinnering vormen aan jullie bruiloft.

Entertainment en vermaak voor de kleine gasten

Om ook de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen op jullie Trouwdag is het wellicht een idee om voor wat entertainment en vermaak te zorgen. Een speciale kindertafel en goodie-bags tijdens de borrel kunnen voor veel plezier zorgen. Knutselspullen, speelgoed en uiteraard wat lekkers is al enorm leuk. Wegwerp of polaroid camera’s kunnen ook voor veel grappig momenten zorgen. Zorg dat er iemand bij de kinderen is die ze vermaakt. Soms kan het handig zijn een vaste oppas te meenemen. Ook hebben we op een bruiloft meegemaakt dat er een disco uurtje voor de kinderen gedaan word met een echte DJ. Super leuk om die kleintjes te zien dansen en springen op de muziek.

Kinderen op je bruiloft kunnen er zo schattig uitzien helemaal in hun trouwkleding. Mooie bruidsmeisjes in prinsessenjurkjes en jongetjes als kleine bruidegommen.

Bruidsmeisje

Bruidsjongen

Bruidsjonkers vintage

Bruidskinderen

Bruidskinderen

Stoere Bruidsjongen

Bruidskinderen bij een trouwauto

Bruidskinderen

Dansend Bruidsmeisje

Bruidsjongen is yellow schoolbus

Bruidsjongen met strik

Bruidsmeisje

Bruidsmeisje met boeket

Bruidsmeisje met bruid

Bruidskinderen in trouwauto

Bruidsmeisje

Bruidsmeisjes in het rose

Stoere bruidsjongen

Bruidsmeisjes met gele ballonnen

Bruidskinderen met trouwambtenaar

Bruidskinderen met rozenblaadjes

Bruidsmeisje

Bruidsmeisjes in de kerk

Ringdrager

Ringdragers

Bruidsjonker in de kerk

Bruidsmeisje met tiara

Bruidskinderen stelen de show

Klein bruidsjongentje

Bruidskinderen

Bruidskinderen met bellenblaas

Bruidskinderen met ballonnen

Klein bruidsmeisje

Bruidskinderen in de kerk

Stoere bruidsjongen

Bruidsmeisjes met bruidstaart

Bruidsjongen met Champange

Bruidsjongen met bruidstaart

Spelende bruidskinderen

Bruidskinderen

Bruidsjongen

Dansende bruidsmeisjes

Bruidskinderen in de disco

Bruidsjonkers

Bruidskinderen genieten

Bruidsjonker met bord

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, klik dan hier…

Klik hier voor nog meer leuke blog posts over: Bruidsfotografie in Zwart Wit | First look | Bruidsvisagie & Bruidkapsels | De voorbereidingen… |

bob-photos is allesbehalve een doorsnee trouwfotograaf in Zeeland, Brabant en omstreken. Elk huwelijk is bijzonder en uniek en wordt ook zo behandeld, met passie, zorg en creativiteit. Jullie bruiloft wordt zorgvuldig vastgelegd door twee fotografen die tot in de kleinste details uniek is qua fotografie. Dit is bruidsfotografie op z’n best, precies wat jullie mooiste dag verdient!

Laat een bericht achter