No Comments
Loveshoot Valencia

Loveshoot

Waarom een loveshoot

Een loveshoot is een toffe fotoshoot met z’n tweetjes. Het is een mooie manier om alvast aan de camera en de fotograaf te wennen. Niet iedereen is even zelfverzekerd voor de camera en daarom is het prettig om van tevoren een keer te oefenen. Wat want zijn nu precies de poses die voor jullie werken? En hoe zouden jullie op de foto willen komen? De dag van de bruiloft is al spannend genoeg. Dus hoe fijn is het dat jullie al weten hoe de poses op de bruiloft gaat.

Kies een locatie die bij jullie past

Tijdens het ontmoetingsgesprek bespreken we samen in wat voor een omgeving jullie de foto’s willen maken. We gaan samen met jullie op zoek naar een locatie wat bij jullie past. Houden jullie van de natuur dan is het bos of strand een goede optie. Zijn jullie meer in voor een stad, denk dan na over of jullie van industrieel houden of dat oude gebouwen meer bij jullie past. Ook jullie kleding is super belangrijk voor een loveshoot. Trek iets aan wat passend bij elkaar is, denk hierbij aan de kleur en de omgeving waar de foto’s gemaakt gaan worden. Losse accessoires is ook een super leuke toevoeging en makkelijk te wisselen. Een gekleurde sjaal, zonnebril of hippe hoed het geeft een twist aan de foto’s.

Het is leuk om in een totaal andere omgeving en een ander seizoen de loveshoot te doen dan op jullie trouwdag. Soms is het ook niet mogelijk om bepaalde locaties aan te doen op de trouwdag zelf, omdat het bijvoorbeeld te ver weg is.

Mooiste foto’s

Jullie kunnen de foto’s gebruiken op jullie trouwdag en zelfs daarvoor. De mooiste foto kan bijvoorbeeld op de trouwkaart pronken. De foto’s zouden ook gebruikt kunnen worden in het gastenboek, kerkboekje of bijvoorbeeld in een slideshow op jullie mooie dag.

Internationale loveshoot

En last but not least, hoe gaaf is het om een loveshoot in een internationale stad te doen!! Een stedentrip en fotoshoot in een. Samen op de mooiste plekjes foto’s maken denk bijvoorbeeld aan de stad van de liefde Parijs het mooie moderne Valencia of het stoere IJsland…

Loveshoot Doel

Loveshoot Heijplaat

Loveshoot-Beneden SAS

Loveshoot Antwerpen

Loveshoot Parijs

Loveshoot Kalmhoutse heide

Loveshoot Rotterdam

Loveshoot Breda

Loveshoot Amsterdam

Loveshoot Belgie

Loveshoot Antwerpen Centraal

Loveshoot in de sneeuw

Loveshoot Rotterdam

Loveshoot Containers

Loveshoot Hotel New York

Loveshoot Rotterdam

Loveshoot Valencia

Loveshoot Rotterdam

Loveshoot IJsland

Loveshoot Ring

Loveshoot Rotterdam

Loveshoot Spanje

Loveshoot MS Rotterdam

Loveshoot Amsterdam

Loveshoot Rotterdam Zuid

Loveshoot Heide

Loveshoot Iceland

Loveshoot Doel

Loveshoot Happy Socks

Loveshoot-Valencia

Loveshoot Ring

Loveshoot Valencia

Loveshoot Antwerpen

Loveshoot Winter

Loveshoot Paris

Loveshoot Antwerpen

Loveshoot Essen

Loveshoot Spain

Loveshoot Bergen op Zoom

Loveshoot Sunset

Loveshoot Graffiti

Loveshoot Villa Augustus

Loveshoot Church Valencia

Loveshoot tunnel

Loveshoot Louvre

Loveshoot: Overzicht pagina

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, klik dan hier…